در اين گام ميگوييم براي اهميت
هر وسيله اي خونه اي داره يعني چي؟
يعني ابتدا هر چيزي را که ما دريافت ميکنيم حالا ميخواهد يک نامه باشد و يا حتي يک خريد باشه که ما انجام داده باشيم، آن را به ترمينالش منتقل ميکنيم و بعد از زماني که موقع پردازش آن ترمينال بود آن را جايگزين ميکنيم.
به هيچ وجه حق نداريم زماني که حالا حتي يک کار هم خيلي کم طول بکشه آن را همان لحظه انجام بدهيم و علت اين مسئله هم اين است که اگر ما همان لحظه بخواهيم آن کار را انجام بدهيم تمرکز ما از بين مي رود و از ناحيه ي زکاوت خودمان خارج مي شويم چون هميشه اينگونه کارها براي ما پيش مياد. و اين است اهميت نظم و برنامه ريزي در زندگي .
بخوانيد :
گفتيم که اهميت
را در آن کشو قرار ميدهيد که خيلي جلو چشمتان نباشد چون همين جلو چشم بودن ها باعث ايجاد دغدغه هاي ذهني ميشود و اهميت نظم و برنامه ريزي را در زندگي براي ما کم مي کند.
آن چيزهايي که هفتگي ما احتياجشان داريم مثل شارژها در کشوهاي يه کم دورتر قرار ميديم و در بحث آرشيو هم خب همهمون ميدونيم اون مستنداتي که به روزترند بايد نزديک دستمون قرار بديم و اون هايي که احتياج نداريمو دورتر قرار بديم. احتمالاً فکر ميکنيد نکات خيلي ساده ايه اما باور کنيد بيشترين دغدغه ي استقرار نظم در همين گام سوم اتفاق ميافته.
در اصل اصليترين و مهمترين گام در استقرار
گام دوم :کاهش ترمينال ها
گام سوم : وسيله اي خونه اي دارد و مهمون هم نمي پذيرد
و گام چهارم پردازش دقيق ترمينال ها يعني چي پردازش دقيق ترمينال ها؟ يعني اين که هر موقع که ما تصميم ميگيريم و در
تمام کارها و چيزهاي در اون ترمينال بايد به صفر برسه، به صفر مطلق
احتمالاً اوايلش زماني که بخواهيم نظم استقرار بدهيم شايد پنج روزي طول بکشه اما اين قول رو به شما ميدهم که بعد از اون پنج روز ، هفته اي فقط دو ساعت زمان بگذاريد و تمام ترمينال هايتان را پردازش کنيد و اين خيلي خبر خوبيه.
شايد خيلي ها بگن آقا ما وقت نداريم هفته اي دو ساعت، دو ساعت خيلي زمان زيادي هست ولي بايد به شما بگويم که همين الان شما حداقل هفته اي ده ساعت رو صرف پيدا کردن وسايل و مستنداتتون ميکنيد و اين خيلي زمان بيشتريه اما چون آگاه نيستيد فکر ميکنيد زمان کمتري رو صرف ميکنيد.
خب براي اين پردازش چه کار بايد انجام بديد؟
بايد در تقويم خودتان يک زماني رو مشخص کنيد ويژه ي پردازش ترمينال ها حالا بعضي ها براساس نوع کارشان هفتگي و يا اين که ميتوانيد بعضي از ترمينال هايتان را حتي هفتگي کنيد.
من خودم بعضي از ترمينال هايم را روزانه و يا بعضي ها را حتي ساعتي چک ميکنم مثلا پيامرسان ها را من هر ساعت چک ميکنم و يا اين که ايميل ، ايميلم را من هر سه ساعت يک بار چک ميکنم به خاطر اين که نوع کارم اين جوري ايجاد ميکنه که من اين ترمينال هارا اين جوري پردازش کنم.
پيشنهادي که بهتون ميکنم هيچ ترمينالي را نذاريد که بيشتر از يک هفته جمع بشه چون تبديل به يک انبار ميشه و پردازشش برايتان سخت ميشود. خب يادمون باشه که هر کار يا وسيله اي که در ترمينال داشتيد سه فعاليت بايد روش انجام بديم چه کاري؟ کجا؟ و کي؟
گام سوم و چهارم نظم در برنامه ريزي
چطور يک برنامه روزانه ايده آل داشته باشيم؟
چگونه برنامه ريزي کنيم تا موفق شويم
چرا برنامه ريزي را دوست نداريم ؟
ها ,پردازش ,اي ,بايد ,هم ,گام ,و برنامه ,و يا ,اين که ,اهميت نظم و ,نظم در ,برنامه ريزي در زندگي
درباره این سایت