برقراري تعادل ميان وظايف و کارهاي گوناگون در زندگي‌ آسان نيست. کار، درس، خرده‌کاري‌هاي هر روزه‌ي زندگي؛ درحالي‌که بايد هواي دوستان و خانواده را هم داشته ‌باشيد! به همه‌ي اينها زماني را که نياز داريد به خودتان برسيد هم اضافه کنيد. در چنين معرکه‌اي بي‌شک برنامه ريزي روزانه به شما کمک مي‌کند. با برنامه ريزي، مديريت و کنترل کارها آسان‌تر مي‌شود، مي‌توانيد ميان اهداف کوتاه‌مدت و بلند‌مدت تعادل برقرار و کارها را بر اساس اهميتي که براي‌تان دارند اولويت‌بندي کنيد. با ما همراه باشيد تا ببينيد چطور مي‌توانيد يک برنامه روزانه‌ کارآمد داشته باشيد.


طرح‌ريزي براي يک برنامه‌ روزانه


1. مشخص کنيد روزتان را چگونه مي‌گذرانيد


پيش از تهيه‌ي يک برنامه‌ روزانه بهينه بايد از کارهايي که طي روز انجام مي‌دهيد و نحوه‌ي تنظيم آنها آگاه باشيد. مثلا اگر بايد به دانشگاه يا سر کار برويد، پس اين موارد و زمان مربوط به آنها در اختيار شما نيست اما در وقت‌هاي آزادتان خيلي راحت امکان تغيير و تصميم‌گيري داريد.
چند روزي را به بررسي کارهايي که مي‌کنيد و اينکه زمان را چطور سپري مي‌کنيد، اختصاص بدهيد. همه‌ي کارهايي را که انجام مي‌دهيد دقيق يادداشت کنيد. به ويژه به زمان‌هاي آزادتان و کارهايي که در اين اوقات انجام مي‌دهيد، توجه کنيد. آيا اين زمان‌ها را به بازي کردن مي‌گذرانيد يا تميز کردن خانه؟ فهرستي از همه‌ي فعاليت‌هاي‌تان و مدت زمان انجام هر يک تهيه کنيد.


2. زماني را که در رفت‌و‌آمد براي کار، دانشگاه و… هستيد تخمين بزنيد


ما بخش عمده‌اي از روز را صرف رفتن از جايي به جاي ديگر مي‌کنيم. اين رفت‌و‌آمدها براي ما ضروري است. زمان لازم براي اين آمد‌وشدها را محاسبه کنيد و در برنامه‌ خود زمان کافي به آنها اختصاص دهيد. بهتر است برنامه تان را بر اساس اين زمان‌ها بهبود دهيد.


3. مشخص کنيد چه زماني بيشترين بهره‌ور‌ي را داريد


در حين برنامه ريزي به ترتيب انجام کارها توجه کنيد. بهتر است کارهاي مهم‌ را که نياز به تمرکز بيشتري دارند در زمان‌هايي انجام دهيد که بيشترين بهره‌وري را داريد. بيشتر افراد صبح‌ها بهتر کار مي‌کنند و بعدازظهر‌ها را به پاسخگويي به تماس‌هاي تلفني و ايميل‌هاي دريافتي اختصاص مي‌دهند.


4. بدانيد که عادت‌هاي شما زندگي روزمره‌تان را تحت تأثير قرار مي‌دهند


انجام کارها بر اساس برنامه‌ ريزي روزانه به ما نشان مي‌دهد زندگي‌مان چقدر تحت تأثير عادت‌هاي‌مان است. گاهي برخي عادت‌هاي بد مانع رسيدن شما به اهداف‌تان مي‌شوند، در مقابل برخي عادت‌ها سودمند و ياري‌رسان هستند. هنگام برنامه ريزي روزانه تان، عادت‌هاي سودمند و آسيب‌رسان را شناسايي کنيد.
مثلا ممکن است عادت داشته باشيد وقت زيادي را صرف انجام کار مورد علاقه‌تان کنيد تا جاي که براي کارهاي ديگر از جمله اهداف بلندمدت‌تان نيرويي نداشته باشيد، يا چنان غرق در کارتان و تأمين خواسته‌هاي ديگران مي‌شويد که زماني براي استراحت و رسيدگي به خودتان نداريد. هر دوي اينها به يک اندازه آسيب‌رسان هستند. پس مهم است که بدانيد عادت‌هاي‌تان چطور بر زندگي شما تأثير مي‌گذارند.
پس از شناسايي عادت‌هاي آسيب‌رسان، سعي کنيد با يافتن روش‌هاي جايگزين‌ از زمان‌تان بهتر استفاده‌ کنيد. اين روش‌ها ممکن است به سادگي محدود کردن زماني باشد که صرف برخي کارها مثل بازي‌هاي ويديويي، ساز زدن و… مي‌کنيد. بهتر است اين کارها را به بعد از انجام کارهاي ضروري موکول کنيد. شايد هم لازم باشد کمي تمرين کنيد و نه گفتن به ديگران را ياد بگيريد!


5. از وقت‌هاي تلف‌شده بکاهيد


ادامه متن

اصول برنامه ريزي

گام سوم و چهارم نظم در برنامه ريزي

چطور يک برنامه روزانه ايده آل داشته باشيم؟

چگونه برنامه ريزي کنيم تا موفق شويم

چرا برنامه ريزي را دوست نداريم ؟

چگونه براي زندگي مشترکمان برنامه ريزي کنيم؟

چکار کنيم که به برنامه خودمان پايبند باشيم؟

کنيد ,انجام ,کارها ,زماني ,زمان ,يک ,را به ,را که ,بهتر است ,کارهايي که ,بر اساس

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


دانلود کده Everything you want برگ ریزان kamanali5 تمشک کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سئو در ایران نیکسون فایل | مرجع دانلود فایل های کاربردی و درسی تعمیر لباسشویی پرند 09124601261 harmonitabiatg dlfile