چرا به برنامه ريزي نياز داريم؟

در مورد کليدهاي موفقيت و داشتن يک زندگي معنادار ، شاد و تحقق پذير ، نظرات مختلفي وجود دارد. سخت کوشي ، انضباط و فداکاري فقط چند نمونه از اين موارد است. با اين حال ، من معتقدم که يکي از عوامل اصلي براي موفقيت در هر کاري ، برنامه ريزي است .چرا به برنامه ريزي نياز داريم؟

اگر از گروه بزرگي از مردم بپرسيد که دوست دارند در زندگي خود به چه چيزي برسند ، پاسخ ها تفاوت چشمگيري خواهد داشت. برخي از پاسخهاي متداول که مي توانيد انتظار داشته باشيد عبارتند از:

• من مي خواهم پول بيشتري بدست آورم

• من مي خواهم شاد باشم

• من مي خواهم سالم باشم

• مي خواهم لاغر شوم

• من مي خواهم سفر کنم و دنيا را ببينم

• من مي خواهم روابط معنادار و شادي داشته باشم

• مي خواهم ديگر نگران نباشم

• مي خواهم مورد احترام قرار بگيرم

• مي خواهم جلوي تعلل را بگيرم

همه اينها اهداف ارزشمندي براي پيگيري هستند. با اين حال ، اگر از همان گروه از افراد بپرسيد که آيا آنها براي رسيدن به اهداف خود برنامه خاصي تدوين کرده اند ، احتمال اينکه فقط اقليت کوچکي وقت صرف اين کار کرده اند ، بسيار زياد است. به عبارت ديگر ، در حالي که همه ما آرزوها و روياهايي داريم ، تعداد کمي از ما واقعاً وقت صرف کرده و يک برنامه خاص را با جزئيات چگونگي دستيابي به آنها يادداشت کرده ايم.

اصول برنامه ريزي

گام سوم و چهارم نظم در برنامه ريزي

چطور يک برنامه روزانه ايده آل داشته باشيم؟

چگونه برنامه ريزي کنيم تا موفق شويم

چرا برنامه ريزي را دوست نداريم ؟

چگونه براي زندگي مشترکمان برنامه ريزي کنيم؟

چکار کنيم که به برنامه خودمان پايبند باشيم؟

، ,خواهم ,مي ,برنامه ,کرده ,ريزي ,مي خواهم ,برنامه ريزي ,به برنامه ,چرا به ,حال ،

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه محتوای آموزشی دانشگاهی مطالب اینترنتی sadboy 103821640 gfxtool sectionaldoor6 رستوران گياهي همه چیز درمورد زبان برنامه نویسی جاوا مرجع دانلود رایگان نرم افزار شخصی